Specialist in aluminium sinds 1973 ...

Aluminiumwerken Minnen en Zoon werd opgestart in 1973, het maken van houten ramen en dakwerken was toen voornamelijk onze hoofd-activiteit. Omdat er meer vraag was naar aluminium schrijnwerk zijn wij in 1992 gestart met de profielen van Reynaers Aluminium. In 2004 zijn wij dan met onze firma verhuisd naar het bedrijventerrein "Verlipark" te Mol-Donk, om een nog betere persoonlijke service te kunnen bieden.

 


Kwalitatieve leveranciers

 

Aluminiumwerken Minnen en zoon staat garant voor kwaliteit, know-how en een superieure afwerking. Dit start bij de selectie van de beste materialen in aluminiumprofielen, glas en raam- en deurbeslag.

Wat betreft onze aluminiumprofielen werken wij met de bekende systemen van Reynaers Aluminium, dé referentie in de sector. Reynaers maakt géén ramen en deuren, maar levert ons het basismateriaal. Ze ontwikkelen systemen die schoonheid en maximale estethiek combineren met functionaliteit. Reynaers Aluminium beschikt over een ISO 9001-certificaat. Glaswerk voorzien wij van Saint-Gobain, leverbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen en maten. Het door u gekozen raam- en deurbeslag, kunnen wij leveren via verschillende leveranciers.